© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

“Vërtetim i besueshmërisë” është dokumenti, i cili pasqyron rezultatet e verifikimit të të dhënave të vetëdeklaruara në raport me ato të regjistrave fizikë dhe elektronikë të administruara nga Policia e Shtetit dhe institucione të tjera shtetërore për shtetasit që pranohen ose ripranohen në Gardë.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.