© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Vezore

Çka është Vezorja ?

 

VEZORE f.

  • 1. anat. Gjëndër gjinore e femrës në trajtë vezake, ku përftohen vezët. Vezorja e gruas. Vezorja e kafshëve.
  • 2. bot. Pjesa e poshtme dhe e fryrë e pistilitlules, që formohet pas pjalmimit të saj. Vezorja e lules.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.