Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjuha Shqipe , Gjuhë Shqipe

Çka janë emrat ?

Emrat janë fjalë të cilat emërtojnë gjëra dhe ide të të gjitha llojeve të botës së jashtme e të brendshme.