Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Çka janë indet ?

Indet janë grupe qelizash me strukturë , funksion dhe origjinë përgjithësisht të njëjtë .

You cannot copy content of this page