Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka nënkupton me fjalën morbiditet?

Çka paraqet Morbiditeti ?

Çka është morbiditeti ?

Morbiditeti paraqet proporcionin e numrit të personave të sëmurë në një interval të caktuar kohor, zakonisht prej një viti, në raport me numrin e popullatës te e cila është paraqitur sëmundja.