© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Ëndërrat

Nëse armiku ju lëvdon në ëndërr, kjo nuk duhet të merret si një kuptim literal ose të vërtetë në botën reale. Ëndrrat kanë shpjegime të ndryshme në kulturat dhe traditat e ndryshme, por përgjithësisht, ato janë shpjeguar si produkte të aktivitetit të trurit gjatë gjumit.

Në disa kultura, lëvdimi i armikut në ëndërr mund të interpretohet si një tregues i keqardhjes për marrëdhëniet e dëmshme në jetën reale, ndërsa në kultura të tjera, ajo mund të shihet si një paralajmërim që duhet të jeni më të kujdesshëm për rrethanat e jetës tuaj dhe për të ndaluar armiqtë tuaj.

Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ëndrrat nuk duhet të trajtohen si parashikime të vërteta të ardhshme apo të cilatdo gjëje në botën reale. Ata mund të jenë thjesht reflektime të pasurisë emocionale, kujtimeve ose përvojave që keni pasur në të kaluarën. Për këtë arsye, nuk duhet të ndërtoni vendime ose veprime të rëndësishme bazuar vetëm në ëndrra.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.