© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Ëndërrat

Në shumë kultura, qeni mund të interpretohet si një simbol i besnikërisë, mirësjelljes dhe mbrojtjes. Kështu, nëse shihni një qen në ëndërr, kjo mund të tregojë se keni nevojë për një mik ose mbrojtës në jetën tuaj. Mund të jetë gjithashtu një tregues i aftësisë tuaj për të kujdesur për të tjerët dhe për të pasur lidhje të ngrohta dhe të besueshme me miqtë dhe familjen.

Megjithatë, interpretimi i ëndrrave është subjektiv dhe ndryshon në varësi të kontekstit dhe kulturës së personit që i interpreton. Prandaj, nëse keni parë një qen në ëndërr, këshilloj që të analizoni më tej ndjenjat, situatën dhe elementët e tjerë të ëndrrës për të arritur në një kuptim më të mirë të saj.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.