© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka paraqet letaliteti?

Çka është letaliteti ?

Letaliteti është proporcioni ndërmjet personave të vdekur dhe të personave të sëmurë nga e njëjta sëmundje. sëmundja infektive mundet të paraqitet në forma epidemike.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.