Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka përfaqësojnë karbohidratet ?

Karbohidratet përfaqësojnë burimin kryesor energjetik të qelizavetrupit.