Sun. May 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjuha Shqipe , Gjuhë Shqipe

Çka quajmë fjali të përbëra me nënrenditje ?

Fjalitë ku një pjesë është e varur nga një pjesë tjetër quhen fjali të përbëra me nënrenditje.

Pjesët e fjalisë së përbërë që nuk janë të pavarura nga njëra-tjetra dhe lidhen me lidhëza nënrenditëse ose fjalë lidhëse quhen fjali të përbëra me nënrenditje.

 

You cannot copy content of this page