Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Çka shkakton mbyllja e arterieve karotide dhe vertebrale ?

Mbyllja e arterieve karotide dhe mbyllja e arterieve vertebrale shkakton isheminë cerebrale (trunore) me çrregullime hemodinamike dhe çrregullime për shkak të embolizimit të trurit ose është kombinim i të dyjave.

Shkruan: Dr. Hajriz RudariKirurg Vaskular

Lexo më shumë: Sëmundja e arterieve karotide

Leave a Reply

You cannot copy content of this page