Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka shkakton në lëkurë pirja e alkoolit ?

Pirja e e alkoolit, si birra e cila përmban më shumë karbohidrate nga çdo pije alkoolike, mund t’i shkaktojë një mori komplikimesh shëndetësore me kalimin e kohës.

Alkooli mund ta thajë lëkurën pothuajse menjëherë, e shkakton plakjen e parakohshme të lëkurës, veçanërisht nëse konsumohet në mënyrë rutinore, dhe nuk pini mjaftueshëm ujë.

You cannot copy content of this page