Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka studion Fiziologjia ?

Fiziologjia studion funksionin e organeve ose të sistemeve të organeve . Si shembuj mund të përmenden fiziologjia e zemrës , fiziologjia e veshkës , fiziologjia e muskujve , fiziologjia e sistemit tretës etj .

You cannot copy content of this page