© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka tregon ngjyra e gjelbër apo e verdhë e spermës ?

Një ngjyrë e gjelbër apo e verdhë e spermës mund të jetë indikator i diçkaje të keqe – kryesisht shenjë e ndonjë sëmundje të transmetueshme seksualisht.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.