Demi Lovato pranon zytarisht se ka natyrë ‘a-seksuale’: Unë jam krenare t’ju bëj të ditur se identifikohem si ‘asnjëanëse’

[ad_1]

Këngëtarja Demi Lovato me anë të një postimi në Twitter ka shprehur zyrtarisht se ajo i përket gjinisë asnjëanëse duke nënkuptuar se pelqimet e saj s’ janë tek asnjëra gjini.

“Unë jam krenare t’ju bëj të ditur se unë identifikohem si ‘asnjëanëse’ dhe zyrtarisht do të ndryshoj përemrat e mi në ata /ato duke ecur përpara.”-shkroi ajo.

Më pas ajo ka shtuar se jeta e saj ka qënë një udhëtim për të dhe se ajo e ka jetuar atë edhe për ata që e njohin nga kamerat.

Njerëzit jo binarë s’ identifikohen si meshkuj ose femra dhe s’ priren të jenë në përputhje me normat gjinore të asnjërës. Këtë gjë Demi e ka vënë në dukje edhe më përpara duke mbështetur levizjet e grupeve LGBT por kurrë s’ e kishte bërë faktike këtë gjë.

o.j/dita

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!