Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Depresioni

Depresioni dhe ankthi: e përbashkëta e tyre 


Ndonjëherë depresioni dhe ankthi mund të 
paraqiten në të njëjtën kohë tek një person.

Në fakt hulumtimet tregojnë që 70 për qind e personave që kanë çrregullime depresive, kanë edhe simptoma të ankthit.

Ndonëse mund të shkaktohen nga gjëra të ndryshme, depresioni dhe ankthi mund të shkaktojë të njëjtat simptomat që përfshijnë: ndjenjë jo rehatie, dekoncentrim dhe probleme me gjumë.

Edhe depresioni dhe ankthi mund të shëndetësohen me të njëjtin tretman: me terapi dhe medikamente.

Depresioni

Leave a Reply

You cannot copy content of this page