Deputetët votuan pro pagesës së rrezikshmërisë për zjarrfikësit


loading...

 

Seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës, ku po votohen një nga një amendamentet për projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020, pothuajse është nga fundi.

Deputetët miratuan amendamentin e propozuar nga deputetët e VV-së për pagesën prej 100 eurove për rrezikshmërinë e zjarrfikësve.

Gjithashtu, u miratua edhe një amendament për ndërtimin e disa shtëpive në veri.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *