Tue. May 17th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Deri në cilën moshë nuk ka folur Albert Anshtajn ?

Shkencëtari dhe fizikanti i famshëm Albert Anjshtajn nuk kishte folur deri në moshën 9 vjecare.

Mësuesi i tij kishte thënë: Nuk do të pritet asgjë prej tij.

Sot ky gjeni është babai i fizikës.