Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Dhiare ?

Kuptimi i fjalës Dhiare

DHIARE f.

  • Udhë shumë e ngushtë nëpër brinja e male, rrugë dhish. Dhiaret e maleve. Kaluan nëpër një dhiare.

You cannot copy content of this page