© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Dhembja e kockave , Dhembja e nyjeve, Nyjet, Nyjet

#ARTRITI
DHIMBJA E NYJEVE

⭕️Ekzistojnë më shumë se 100 lloje të sëmundjeve që shkaktojne probleme me artikulacionet (nyjet). Të cilat manifestohen me simptoma më të shpeshta si: dhimbja e nyjeve, ënjtja, ngurtësimi dhe kufizimi i lëvizjeve. Këto sëmundje tek pacientët i gjëjmë nga forma të lehta deri në forma mesatare apo të moderuar e të rënda.

🔴Format e rënda të artriteve mund të shkaktojnë ndryshime të pa-riparueshme te kyçet dhe të çojne në dhimbje kronike, vështirësi në kryerjen e aktivitetit të përditshem, vështirësi në ecje apo dhe vështirësi në ngjitjen e shkalleve …etj.

⚫️Disa lloj të artritëve shoqërohen edhe me prekjen e organeve te tjera, si zemra, mushkëria, sytë, veshkat, truri, lëkura, muskujt, nervat… etj, pra forma të tilla konsiderohen si sëmundje sistemike (që prekin një e më teper sisteme)…

nga:
Dr. Fidan S. Berisha – Reumatolog
___________________________________________

Së bashku për jetesë të shëndetshme…!

🔊Mos jeto më dhimbje dhe siklet…
🔊Ne ofrojmë mundësi trajtimi…

🎯Për të gjitha konsultat dhe vizitat, mund të na kontaktoni në:
Facebook & Instagram
☎️044/134-138
📧 drfberisha@gmail.com
Termini i obliguar!

#drfidanberisha, #fidanberisha, #osteoartriti, #osteoarthritis, #artriti, #artritireumatoid, #heberden, #nyjetheberden, #artikulacionet, #nyjet, #dhimbja, #duart, #gishtat, #reuma, #reumatologjia, #femrat, #meshkujt, #Pleqëri, #gjuri, #dhimbjaegjurit, #dhimbjaeduarve, #dhimbjaeqafes, #dhimbjaeshpines, #qafa, #shpina, #spondylosis, #Spondilozacervikale, #osteoporoza, #artritis

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.