Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Gjatë treningut assesi s’ bën t’i injoroni ushtrimet për muskuj gjoksi.

Në rregull, është e saktë që ato kërkojnë shumë angazhim, mirëpo efekti është i dukshëm.

Po qe se jeni fillestare, kushtoni kujdes ritmit, mbasi do të pasojë inflamacion shumë i dhembshëm i muskujve.

Mirëpo, kjo gjë në fillim është krejtësisht normale, dhe kur të hyni në ritëm të treningut, çdo gjë do të jetë më e lehtë.

Shikoni planin e treningut më poshtë:

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page