© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
gjumi

Disa këshilla për një gjumë të qetë:

– Përpiquni të mos flini gjatë ditës.
– Kufizoni kafeinën dhe alkoolin.
– Mos pini duhan – nikotina vështirëson rënien në gjumë.
– Merni sa më shumë rreze dielii gjatë ditës.
– Bëni ushtrime fizike herët në mëngjes.
– Nëse keni probleme, kontrolloni nivelet e hekurit në gjak.
– Relaksohuni para se të shkoni për të fjetur.
– Evitoni konsumin e ushqimeve dy – tre orë para gjumit.
– Shmangni sa të jetë e mundur përdorimin e qetësuesve
– Krijoni një mjedis të qetë dhe të rehatshëm në dhomën e gjumit.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.