Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Venat janë dicka shumë alarmante për gratë, sidomos kur ato dalin në këmbë. Parandalimi i tyre është jashtëzakonisht i nevojshëm, andaj gjithmonë synohen mënyra të ndryshme që ndalojnë së dali venat.

Disa prej formave natyrale dhe pa ndonjë mundim të madh për parandalimin e venave janë: të qëndruarit aktive, të mos qëndroni gjatë ulur, të mos mbathni shumë taka dhe të bëni zgjatje të këmbëve sa jeni ulur.

Të gjitha këto këshilla, Nëse ndiqen me përpikmëri, ka shumë gjasa të japin rezultat pozitiv.

[ad_2]

You cannot copy content of this page