Doktoresha kosovare e tregon ilaçin kundër Koronavirusit

loading...

Dr.Luljeta Hetemi-Biokimiste, është shumë e njohur për qasjen e saj profesionale në fushën e biokimisë dhe në hulumtimet shkencore mbi Autizmin, përvojën si doktoreshë edhe jashtë vendit dhe standardet, protokollet e reja në fushën e biokimisë.
Dr.Hetemi, e vlerësuar nga bota akademike, shpesh ftohet edhe nëpër intervista e panele për të folur në lidhje me problematika të ndryshme shëndetësore, ku sjell pikëpamjet e saj mjaftë të vyera, shkruan “Kosovarja” përcjell Gazeta Shëndeti.
Doktoresha, ka thënë diçka mjaftë konkrete edhe rreth Koronavirusit, virusit të ri që po tmerron botën dhe nga ajo çfarë thuhet në media, duket sikur po kalon na pandemi.
Përmes postimit të mjekes ne “Facebook”, mësojmë se cili është kombinimi që na mbanë larg virusit tip i ri 19./Kosovarja/Gazeta Shëndeti

Related posts