Doktori kosovar godet Edi Ramën/ Nuk mbahet qurani një natë para Bajramit

loading...
Doktori nga Kosova, Ilmi Olluri ka goditur kryeministrin, Edi Rama, lidhur me gjendjen e koronavirusit dhe masat e qeverisë atje.
“Edi ju dhe shum tê tjer duhet të dini se mjekët dhe i gjith stafi mantil bardhë nuk e bën punën e tij humane i jep apo nuk i jep qeveria shprblime”, ka reaguar Olluri në Facebook.

Postimi i plotë:
“NUK MBAHET QURANI  NJË DITË PARA BAJRAMI”
BËJ APEL TE TË GJITH MJEKËT  QË MOS TË PRANOJNE ASNJE  LEK – EURO , NE KËTË SITUATË TË KËSAJ PANDEMIE
Edi ju dhe shum tê tjer duhet të dini se mjekët dhe i gjith stafi mantil bardhë nuk e bën punën e tij humane i jep apo nuk i jep qeveria shprblime.
Në këto situata të jashtëzakonshme ,nuk mundet asnjëher asnjë qeveri qe t’iu paguan ,shpërblen punën e mjekut dhe mantilbardhëve ,mjekët u paguan apo nuk u paguan ,këta do të  jen pran pacientit dhe asnjë pacient  nuk do të vdesë në mungesë te mjekut.
Ju dhe të tjerët që vendosni për mirqenjen e mantilbardheve është mirë që të provoni kujdestarinë së bashku  me mjekun ,24-48 orë në ambiente ku fluturojne COVID19-at  e mandej të dini se sa e kushtueshme është buka e mjekut,
Nese buka e  profesioneve më të vështira është me 7 kore , e mjekut  në të shumtën e rasteve është me 8 kore.


Related posts