Dr. Astrit Jahjaga: dikush ka për qëllim me e zbrazë komplet këtë vend nga mjekët!


497FA090 A518 4AB4 B981 F15862F3E8C4

Reagim lidhur me : Gjilan: Vdes një foshnje gjatë procesit së lindjes, arrestohet doktori

Shkruan: Dr. Astrit Jahjaga

Skandali i radhes, definitivisht dikush ka per qellim me e zbraze komplet ket vend nga mjeket!

Mendoj qe Oda e Mjekeve, duhet te ju dergoj qelesat e te gjitha spitaleve dhe institucioneve ku ofrohen sherbimet shendetesore Prokurorise dhe Policise!

Sido qe te jete rasti, me dhembje dhe konsideraten me te larte njerezore per foshnjen dhe familjen, pa mbajte ane, dhe pa paragjykime, me gjthe respektin per ata prokurore dhe polic qe kryejne punen e vet me nder dhe pergjegjesi, me qfare te drejte prokuroret vendosin fare pa ndonje vleresim paraprak qe te arrestohet nje mjek apo punetore shendetesor?

A e din prokuroria se profesioni mjekesor ka te bej me jeten dhe vdekjen?

A e din prokuroria se sa jete foshnjesh, nenash dhe paciente tjere, shpetojne mjeket q‘do dite?

A e din prokuroria se sa eshte perqindja e rasteve qe perfundojne me vdekje edhe ne vendet me te zhvilluara perendimore gjat intervenimeve mjekesore?

A e din prokuroria qe egzistojne komisione profesionale dhe profesionist te lemise adekuate brenda dhe jasht vendit qe munden te bejne ekspertizen dhe superekspertizen ne rast nevoje?

A e din prokuroria se ne qfar menyre do te riparohet demi i shkaktuar, nese vertetohet e kunderta?

Ku eshte qellimi i vertete prapa ketyre rasteve???

61 / 100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!