Dr.Halit Bujupi, pas trajtimit intensiv 3 javor gëzon pacientin me shëndet të mirë


N.N 72 vjeçar i cili ka pasur probleme multidiciplinare, kishte arritur të përmisohej falë punës së mjekut Halit Bujupi.

Halit Bujupi, specialist i mjekësisë interne, pas trajtimit intensiv 3 javor, arriti që të përmisoj problemet multidiciplinare te pacientit në fjalë.

Ai tutje në postim kishte thënë, se këtë shpresojmë të mos përsëritet në 100 vitet e ardhme.

Halit Bujupi, sikurse edhe kolegët e tij, vazhdon të japë një kontribut të pashoq në lëmin në të cilën është i thirrur. Përvec kësaj, ai herë pas herë gjen kohë që, me anë të rrjetit social , t’i këshillojë qytetarët që ta ruajnë shëndetin dhe të bëjnë kujdes kundër virusit .

 Postimi i plotë:

N.N 72 vjeçar më probleme multidiciplinare :

19

• Pneumoni intersticiale bill

• Insuf

• Hypertension arterialis

• Cmp chr hypertensive dilatative

• diabet (sëmundja e sheqerit) mellitus type 2 ( insulin vartes )

• Nephropathia diabetica 

• Obesitet

Pas tretmani intensiv 3 javore pacienti gëzon shëndet të mirë !!

Kaq për 19 dhe ketë shpresojmë të mos përseritet në 100 vitet e ardhme 

Dr Zoja Bujupi

Dr Halit Bujupi

Dr Liridon Bujupi”. /FamiljaJonë/

Postime të ngjashme