Dr.Besnik Ibishi: Nëse keni problem në gjetjen e venave!

A keni problem me gjet dikujt venat ?

loading...

Kjo eshte nje metode qe mendohet se eshte mjafte e sukseshme te presonat qe kan vena te dobta.Shikoni foto me vemendje dhe vreni dallimin…fotot e siperme me keto dy te poshtme ku venat jane shume me te qarta.Kjo eshte arrit pas 3minutave, ku pacienti keshillohet te mbaje nje dorez te mbushur me uje te ngrohte edhe pas 3min e shihni se si venat vihen ne pah dhe jane gati 😉

Tag mjekun, infermierin qe te mesoje kete metode 👌
Me respekt Dr.Besniku 👨‍⚕️

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *