Dr.Çlirim Berisha: fokusohuni në luftimin e pandemisë e jo në luftimin e vendimeve të njëri-tjetrit

Shkruan: Dr.Çlirim Berisha

O te mjere, fokusohuni ne luftimin e pandemise e jo ne luftimin e vendimeve te njeri- tjetrit.
Inatet e juaja personale jane shume te parendesishme ne raport me jeten e qytetareve te vendit tone.
Kufizimi i levizjes se qytetareve eshte nje mase mjaft efektive ne parandalimin e perhapjes se virusit. Nuk po flasim per masa qe do te zgjasin me vite, jane masa te perkoheshme dhe si te tilla mjaft efektive. Nuk nevojitet qe ne kete kohe te gjithe te behen shkencetare, jane profilet e caktuara qe percaktojne masa te tilla. Ne cdo vend ka masa te tilla dhe jo vec, ka edhe vende qe shqiptojne denime per ata qe nuk i respektojne keto masa.
Eshte turp kjo qe ndodhe ne vendin tone.

Shih edhe:  Children likely to be pleading guilty when innocent -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *