Dr.Izet Sadiku: Sulmi ndaj zëvendëskryeministrit Hoti është akt qyqar

loading...

Akti qyqar i sulmit me vezë ndaj zëvendëskryeministrit  Hoti, tregon papjekuri të disa partive politike të cilat po mundohen që me metoda dhune të shkaktojnë panik dhe pasiguri në Kosovë!

LDK edhe gjatë kohës se Millosheviqit ka formuar institucionet paralele të Republikës së Kosovës pa marrë parasysh pasojat që mund të kishim, por gjitmonë ka rujatur miqësinë me SHBA-në dhe vendet e BE-së si një kusht për të arritur realizimin e aspiratave të popullit të Kosovës!

Edhe tani LDK do të mbroj instutucionet e Republikës dhe njerëzit që udheheqin këto institucione, me qëllim të forcimit të Shtetit tonë duke ruajtur miqësinë e përhershme me SHBA dhe BE.

Related posts