Dr.Jusuf Ulaj: Mos pini barna të SerbisëDr..Jusuf Ulaj: Mos pini barna të Serbisë

Dr.Jusuf Ulaj- Specialist i Neuropsikiatrisë, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook ka bërë thirrje që të mos konsumohen barna të Serbisë!!

Shih postimin e tij të plotë

Postimi i Dr.Jusuf Ulaj

Mos pini medikamente me banderola të Sërbisë sepse nuk janë të sigurta. I sjellin kontrabanduesit serboshqiptarë – nuk dihet si ruhën dhe transportohën derisa arrijnë në “barnatorët klandestine” në Kosovë. Para së t’i blejni shikoni banderolat – duhet me qenë të Republikës sonë e jo “Republika Serbija”. Çdo ditë shoh paketime që sjellin pacientët me banderola serbe. Sot e kisha rastin nga Suhareka me dy të tilla.

Ndoshta një ditë inspektorët farmaceutik do të kryejnë obligimin e tyre ligjor!

Shih edhe:  Qendra Klinike Universitare, akuza se do të vidhen 500 milionë euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *