Dr.Taner Yusuf: Kosovë më befaso një herë për të mirë

Shkruan:Dr.Taner Yusuf

loading...

…Hajde bre Kosove befasome nje here per te mire.
Kush ishte mes pareve qe ndihmoj Kosoves ne lufte?Turqia
Kush i pari e njofti pamvarsine e Kosoves?Turqia. Kush po e traiton pacientat nga Kosova me semundjet te komplikuara?Turqia. Kush ma se shumti po e shkollone rinine Kosovare?Turqia. Kush ma se shumti ndihmoj te termeti ne Shqiperi?prap Turqia…
Ndodhi dridhja e tokes ne qytetet Elazig dhe Malatja te Turqise para pak kohe.
Prita nje organizim pak ma konkret nga Kosova por asgje. Jo qe Turqise po i vyne kjo ndihem. Aq esht fuqishme dhe organizuar qe nuk po i vyne asgje nga jasht. Por me siguri don me dite qe miqte po mendojne per ata ne momentet te veshtira. Kaloj mjaft kohe por nuk reagon kurkush nuk pat kurfar levizje per te treguar solidaritetin me Turqine ,apo une nuk ndiva. Shum kisha pas deshire te jet kjo e dyta…

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *