Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Luftimi me dhjamin kokëfortë të barkut që refuzon të largohet mund të jetë zhgënjyes – veçanërisht Po qe se keni punuar shumë për të bërë ndryshime të shëndetshme në dietë dhe ushtrime fizike.

Sipas një këshille të një mjeku, më në fund mund të zhdukni ato kile shtesë me dy ushtrime të thjeshta që s’ do t’ju kërkojnë as të lëvizni nga një karrige.

Alan Mandell, rregullisht ndan këshilla shëndetësore në faqen e tij në TikTok.  Në një nga videot e tij më të popullarizuara, Mandell premton se të gjithë mund ta bëjmë stomakun tonë të sheshtë pa palestër.

young overweight belly woman

Mandell shpjegon se këto lëvizje funksionojnë duke u përqendruar në muskulin abdominal të tërthortë.

Të dy ushtrimet bëhen ndërsa jeni ulur në një karrige. Ai fillon me një që përfshin uljen drejt, ngritjen e krahëve në ajër dhe ngritjen e gjunjëve ngadalë, për plotë 20 herë. Në tjetrin ushtrime duhet të shtrijmë krahët përpara nesh, duke shtrydhur barkun për 20 përsëritje të tjera.

Shikoni Mandellin duke demonstruar ushtrimet në mënyrë që të kuptoni procesin më mirë:

Get Your Stomach Thin & Trim…No Sit-Ups or Gym. #motivationaldoc #drmandell #youtuber #youtube #situps #gym #fyp #viral

♬ original sound – Motivationaldochttps://www.tiktok.com/embed/v2/6902282803723898118?lang=en-US

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page