Dyshohet për mjet të pashpërthyer në Carralevë të Shtimes


loading...

Dyshohet se është gjetur një mjet i pashpërthyer në fshatin Carralevë të  komunës së Shtimes.

Sipas raportit policor, mjeti dyshues është gjetur në skaj të një rruge.

“Njësiti për deminim i FSK-së ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka bërë tërheqjen e mjetit”, thuhet në raport policor.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *