Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

A jeni të sigurt që s’ flisni në gjumë?

Studimet tregojnë që deri në 66 për qind e njerëzve kanë përjetuar episode të bisedave në gjumë në ndonjë moment të jetës.

Hulumtimet kanë konstatuar që biseda në gjumë do të mund të ketë lidhje me gjenetikën, transmeton Telegrafi.

Pra, Nëse prindërit tuaj flasin në gjumë, njësoj do të mund t’ju ndodhë edhe juve, transmeton Telegrafi.

Studimet e bëra në Finlandë dhe në Japoni kanë zbuluar që binjakët shpesh flasin në gjumë, gjë që mund të ndodh njëkohësisht me ecjen në gjumë dhe me ankthet e natës.

download 4

Biseda në gjumë shkakton stres!

specialistët mjekësorë besojnë që shumica e njerëzve flasin derisa janë në gjumë kur janë nën stres apo kur janë shumë të lodhur.

Pra, biseda në gjumë trajtohet si çrregullim i gjumit e njohur si ecje në gjumë.

Kjo mund t’i ndodhë çdokujt në çdo moment të jetës, mirëpo njerëzit me çrregullime të tjera të gjumit kanë rrezik të shtuar që me bisedën e pakëndshme në gjumë të shqetësojnë personin me të cilin ndajnë krevatin. /Telegrafi/

The post Ecja në gjumë dhe biseda në gjumë mund t’u ndodhin të gjithëve, madje pas situatës së këtillë appeared first on Telegrafi.

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page