Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Endoskeleti i njeriut të rritur është i përbërë nga?

a) 204 eshtra
b) 200 eshtra
c) 206 eshtra
d) 316 eshtra

You cannot copy content of this page