Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Enët e gjakut me diametër më të madh janë :

a)Kapilarët
b)Venat
c)Arteriet
c)Venulat

You cannot copy content of this page