Shëndeti
Sat. Mar 25th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Ese , Ese shqip, Ese të ndryshme , Ese dhe Hartime

 

Në kujtim të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, ne kujtojmë betejën e grave për të drejtat dhe barazinë në shoqëri.

Gruaja ka luajtur një rol të rëndësishëm në histori, duke shërbyer si lider, politikan, shkencëtar dhe shumë profesione të tjera. Kjo ditë na inkurajon të reflektojmë mbi rëndësinë e gruas në shoqëri dhe të mbështesim veprimet që promovojnë barazinë gjinore dhe të drejtat e gruas.

Kjo datë na inkurajon të reflektojmë mbi rëndësinë e gruas në shoqëri, të ndjekim inovacionet dhe të ndihmojmë në ndërtimin e një bote më të mirë dhe më të zhvilluar.

You cannot copy content of this page