Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Ese , Ese shqip, Ese të ndryshme , Ese dhe Hartime

Ese për pushimet dimërore

Unë pushimet i kalova shumë mirë.Por gjatë këtyre ditëve po e ndjeja mungesën e shkollës.

Edhe pse kënaqesha në pushime mua më merrte malli për shkollën.Nuk kaloi asnjë ditë që të mos lexoja libra.

Kur erdhi Viti i Ri unë e festova bashkë me familjen.Zemra ime ishte mbuluar me borë sepse kishte ditë që nuk e kisha parë shkollën.

Kur erdhi data 12 Janar unë u lumturova shumë sepse kjo ishte dita e fundit e pushimit dimëror.

E di që disa njerëz e duan pushimin por unë e dua shkollën sepse aty është mësuesja dhe shoqëria ime dy gjëra që kanë vlerë për mua.

Gjysmëvjetori i dytë i klasës së tretë filloi bashkë me gëzimin e zemrës sime.

Pushimet,janë të mira,por shkolla është edhe më e mirë sepse aty merr dituri.Prandaj duhet t’ia dimë vlerën shkollës./TeksteShqip

Fjalët kyçe: Ese, Dimri, Pushimet dimërore, Ese për pushimet dimërore

Ese për pushimet dimërore , Ese shqip, Ese të ndryshme , Ese dhe Hartime