Ese

Ese , Ese shqip, Ese të ndryshme , Ese dhe Hartime

Ese të ndryshme kliko mbi titullin që iu intereson

 

Ese për Pranverën – shkruar nga Blerton Ahmetaj

Ese për pranverën – shkruar nga Ismail Kadare

Ese për Adem Jasharin – Shkruar nga Erion Demaj

Skandalet e gazetarëve

Korrupsioni i gazetarëve

Ese për shëmtinë

Ese për veturën

Ese për Prekazin 

Ese për Prishtinën – shkruar nga Ariana Lumnezi

Ja pse femrat i duan Mjekët !

Stresi i Kirurgut gjatë operacionit

Ese për Kirurgët

Ese për 7 marsin – shkruar nga Lorinda Mehmeti

Ese për 7 marsin – shkruar nga Marigona Dauti

Rëndësia e Kirurgut në Mjekësi

Ese për 7 marsin

Ese për mjekët shkruar nga Albina Azemi

Ese për Pranverën shkruar nga Rigon Aliu

Ese për infermierët

Ese për komshiun

Një ese e shkurtër për Panverën

Ese për Bukurinë

Ese për Ujin

Ese për plastikën

Ese për lulet

Ese për plastikën

Ese për Fëmijët

Ese për luftën

Ese për lirinë e shprehjes

Ese për lirinë e fjalës

Ese për Lirinë

Ese për Patriotizmin

Ese për duhanin

Ese për duhanpirjen

Ese për pirjen e duhanit

Ese për Qenin

Ese për edukimin

Ese për arsimin

Ese për Kompjuterin

Ese: Ecim rrugëve të errëta dhe bota rreth nesh nuk bënë zë

Nën tingujt e një melodie

Letra e lokës !

Fjalë nga brenda

Ese për dhimbjen

Ese për faljen

ESE: Çdo të ndodhte në shoqërinë njerëzore nëse lirisë

ESE: përjetësi lumturuese

Ese për strategjinë e të menduarit

Ese për Mjedisin

Ese për suksesin 

Ese për karrierën

Ese për punën

Ese për zhvillimin

Ese për humanitetin

Ese për tradhëtinë

Ese për Gjakmarrjen

Ese për Jetën

Ese për Vetminë

Ese për 17 shkurtin

Ese për Prindërit

Ese për Diellin

Ese për urrejtjen ndaj mërgimtarëve

Ese për Kullën

Ese për Humanizmin dhe ardhmërinë

Ese për Jetën, Njeriun dhe Kohën

Ese për Xhelozinë

Ese për pushimet dimërore

Ese për gruan

Ese për ngrohjen globale

Ese për Njerëzit

Ese për Dashurinë – shkruar nga Nikolin Miria

Ese për Familjen

Ese për Injorancën

Ese për dëgjimin

Ese për Vëllaun

Ese për diskriminimin

Ese për të varfërit

Ese për Mediokër – shkruar nga Azem Shkreli

Ese për Nënën – shkruar nga Dua Lipa

Ese për lirinë e mendjes

Ese për Letërsinë

Ese për Filozofinë

Ese për Mësimin

Ese për Pushimet verore

Ese për Moralin

Ese për Motivimin

Ese për Televizionin

Ese për Nënën

Ese për Dimrin – (Ese tjetër)

Ese për Shkencën

Ese për Atdheun

Ese për korrupsionin

Ese për internetin

Ese për Stresin

Ese për Diturinë

Ese për Jetën

Ese për Mësuesen

Ese për Njeriun

Ese për Mjedisin

Ese për qetësinë shpirtërore

Ese për Natyrën

Ese për librin

Ese për shkollën

Ese për 28 nëntorin

Ese për Shëndetin

Ese për Dashurinë

Ese për Pranverën

Ese për Verën

Ese për Vjeshtën

Ese për Dimrin

Rrugëtimi i bisturisë së një Kirurgeje

Ese për Ecjen

Ese për Errësirën

Ese për Ferrin

Ese për Inspirimin

Ese për Gazetën

Ese , Ese shqip, Ese të ndryshme , Ese dhe Hartime

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.