Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Eth

Çka është Eth ?

ETH kal.

Bëj të mbarset lopa me dem, lopën në dem, mbars. Eth lopën me dem.