“Familja jonë” të enjten drejtperdrejt në facebook me Dr.Lendrit Spahiu

loading...


Të enjten, më fillim nga ora 20:00, drejtpërdrejt në rrjetin social, Facebook, do të jemi me mjekun e fëmijëve Dr.Lendrit Spahiu.

Përveç temës kryesore “Fëmijët dhe COVID-19” që do të diskutohet, ndjekësit e portalit Familja jonë kanë mundësi të bëjnë pyetje për doktorin lidhur me fushën që ai përfaqëson.

Pyetjet kanë filluar të selektohen që nga e hëna dhe doktori do t’u përgjigjet gjatë lidhjes së drejtpërdrejtë.

Përveç kësaj forme, shikuesit pyetjet mund t’i bëjnë edhe gjatë kohës që intervista është duke u zhvilluar dhe doktori do të përgjigjet në kohë reale.

Për shumë informacione të rëndësishme lidhur me shëndetin, na ndiqni sonte më fillim nga ora 20:00. /Familjajonë/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *