© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Në mesin e damave të famshme kemi gjithnjë e më shumë shembuj ku flokët e shkurtër janë përshtatur shkëlqyeshëm në gjithë “imazhin”

Kjo është vetëm një dëshmi që femrat me flokë të shkurtër mund të jenë shumë joshëse.

Këto janë disa prej arsyeve për këtë joshje.

Lehtë tërheqin vëmendjen

s’ shihen aq shpesh nëpër rrugë femra me flokë të shkurtër, prandaj më lehtë “bien në sy”. Pikërisht për këtë meshkujt shpesh theksojnë “veçantinë” si tipar i rëndësishëm i femrës me frizurën e këtillë.

Tregojnë vetëbesim

Eksperimentimi s’ është i lehtë, prandaj s’ vendosin të gjitha femrat t’i shkurtojnë flokët të cilat aq gjatë i kanë kuruar. Meshkujt dinë t’i dallojnë guximin dhe vetëbesimin të cilat janë të nevojshme për të vendosur dikush për një hap të këtillë, prandaj kjo i tërheq.

s’ ka rënie të flokëve në fytyrë

Meshkujve ndonjëherë u pengon, në momentet e këmbimit të butësisë, flokët bien mbi fytyrë. Veç kësaj, është edhe qëllimi praktik – s’ ka qime të gjata në jastëk, tepih dhe në pjesën tjetër të shtëpisë.

Qafa dhe supet janë gjithmonë të zbuluara

Këto pjesë të trupit të femrës janë shumë tërheqëse, prandaj janë pjesë e bukurisë së femrës me flokë të shkurtër edhe ajo që gjithmonë i kanë të zbuluara qafën dhe supet.

[ad_2]

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.