Thu. Sep 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Libra , Libër

Fjalor Esperanto–Shqip, Shqip–Esperanto

You cannot copy content of this page