Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Oda e Mjekëve të Kosovës

Fleteparaqitja për rastet e ushtrimit të dhunës ndaj mjekëve