Fluturime nga Prishtina për në Gjermani

loading...

Ky është fluturimi i radhës nga aeroporti “Adem Jashari”

E Hënë, 1 Qershor 2020 – 11:50
albinfo.ch

Facebook

Aeroporti “Adem Jashari” ka njoftuar se do të ketë fluturim nga Prishtina për në Gjermani.

Më datën 06.06.2020 do të jetë fluturimi nga Prishtinë për në Gjermani, me kompaninë EUROWINGS, shkruan albinfo.ch.

Më 06 qershor (e shtunë) do të ralizohet fluturimi nga Prishtinë në Dusseldorf, shkruan albinfo.ch.

Aeroporti i Prishtinës kërkon që për fluturime në kthim nevojitet të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, kurse për bileta kontaktoni drejtpërdrejt kompanitë ajrore dhe agjencitë.

Po ashtu nevojitet të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi, kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e ambasadave/Zyrave të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare.

Rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline me anë të internetit të Air Prishtina www.airprishtina.com ose mund të rezervohet tani në 038 222 099. /Albinfo.chloading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *