Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Format e rritura të efemeroptereve jetojnë:

a)4-6 ditë
b)5-7 ditë
c)Disa orë deri në 3 ditë
d)10-15 ditë

You cannot copy content of this page