© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gazeta Shëndeti
  1. “Molla e ndaluar” – kuptohet si diçka që është e padëshirueshme dhe e ndaluar për t’u bërë apo për të bërë.
  2. “Mollë e gjelbër” – e referohet një molleje që është akoma jashtëzakonisht e freskët dhe e papërpunuar.
  3. “Mollë e keqe” – përdoret për të përshkruar një situatë ose një vendim që nuk do të jetë në favor të dikujt.
  4. “Për të mbledhur mollët” – përdoret për të përshkruar një punë të lodhshme dhe të pakëndshme.
  5. “Mollë e syrit” – një shprehje që përshkruan një person që është shumë i dallueshëm në një situatë ose një grup.
  6. “Mollë e dhimbshme” – një shprehje që përshkruan diçka që shkakton dhimbje ose dëmtim fizik ose emocional.
  7. “Mollë e padurueshme” – përdoret për të përshkruar një person ose diçka që është e vështirë për t’u duruar.
  8. “Mollë e madhe” – një shprehje që përshkruan një situatë ose diçka që është e jashtëzakonshme, e mrekullueshme dhe e paimagjinueshme.
  9. “Mollë e marrë” – përdoret për të përshkruar një person ose diçka që është shumë e rëndësishme dhe e nevojshme.
  10. “Molla në sytë e të tjerëve” – një shprehje që përshkruan opinionet dhe mendimet e të tjerëve për një person ose diçka, veçanërisht nëse ato janë negative.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.