Tue. May 17th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Kur është fjala për të rënë në peshë, ajo që hamë është po aq e rëndësishme sa edhe agjërimi. Mund të hamë shëndetshëm pa rrezikuar të shëndoshemi dhe në këtë drejtim, frutat kanë një rol të veçantë

Përgjithësisht ato kanë pak kalori dhe shumë vlera ushqimore të përkthyera në Vitamina, minerale dhe plot substanca të tjera tepër të nevojshme dhe mes tyre.

Por cilat janë ato fruta që ndihmojnë më shumë në këtë drejtim?

Mollat

Kajsitë

Avokado

Bananet

Boronica

[ad_2]

Leave a Reply