Gani Geci thotë se po të mos ishte lufta në Kosovë, ai sot do të ishte artist

loading...

Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Gani Geci, ka folur edhe për kohën kur ai ishte nxënës.

Vetën ai e ka përshkruar si nxënës i shkëlqyer dhe i urtë.

Ai, në Kanal10, ka thënë se Me kusht që s’ do të ndodhte lufta, s’ do të ishte ky që është, por do të ndiqte udhën e artit.

‘Unë kam qenë nxënës i shkëlqyer në shkollën fillore. Të gjitha pesa i kam pasur”, tha Geci.

“Shumë i urtë jom kon në shkollën fillore. Baba është kënaq me mua. E kam pasë diplomën e Vukut me të gjitha pesa”, shpjegoi ai.

“Kur kam shkuar në shkollën e mesme ka qenë ai mësimi i orientuar. Në gjeneratë kam qenë me Hashim Thaçin. Edhe vendas. Unë kam qenë kimi dhe ai ka qenë kimi-teknologji”, tregoi Geci.

The post Gani Geci thotë se po të mos ishte lufta në Kosovë, ai sot do të ishte artist appeared first on Insajderi.

loading...